Coffral Euro NV

Uw ondersteunende bouwpartner

Coffral Euro NV voorziet bekisting-, ondersteunings-, steiger- en veiligheidsmateriaal in verkoop en vooral verhuur. We beschikken over een uitgebreid assortiment van gestandaardiseerde systemen van hoogstaande kwaliteit.

We geven bij elke bestelling de passende service. De keuze van het juiste materiaal wordt gemaakt in samenspraak met ons team adviseurs. Op aanvraag wordt het bestelde materiaal vergezeld van gedetailleerde bouwtekeningen en berekeningen zodat het montageteam exact weet hoe het materiaal efficiënt en veilig moet gemonteerd worden.

Aan een efficiënte organisatie van de leveringen en terugname van het materiaal hechten wij veel belang. Flexibiliteit is bij dit alles onze grootste troef.

Door efficiëntie, flexibiliteit en het leveren van een passende service met gedetailleerde bouwtekeningen weet Coffral Euro zich binnen de sector te onderscheiden. Hierdoor kunnen we de grote spelers binnen de bouwsector van de BENELUX tot onze trouwe klanten rekenen.

Historiek en info

Coffral Euro NV werd opgericht in 1985

In 1998 verhuisde Coffral Euro NV naar het huidig bedrijfsterrein te Grimbergen met een oppervlakte van 13.000 m² voor opslag en onderhoud van het materiaal.

Het personeelsbestand is door de jaren heen exponentieel gegroeid en wij kunnen dan ook rekenen op de deskundigheid, flexibiliteit en ervaring van onze werknemers.

In 2009 behaalde Coffral Euro NV het kwaliteitsmanagementcertificaat ISO 9001:2008 in zijn sector. Dit kwaliteitslabel is het resultaat van constante inspanningen op het gebied van organisatie en beleid. Een open communicatie en nauwgezette samenwerking is hiervoor vereist. Het volledige Coffral-team, op elk niveau wordt hierbij betrokken

Offerte? Meer info?

Uw offerteaanvraag bij Coffral is beslist de moeite waard. Heeft u andere vragen? Ook deze zullen wij allemaal proberen te beantwoorden.